Més esport

Ontinyent podria ser seu del Campionat de Duatló

Hi ha esperances en poder tancar les converses en positiu perquè l'any 2013 s'hi celebre la cita esportiva

La ciutat d'Ontinyent podria ser seu esportiva del Campionat Iberoamericà de Duatló pròximament, si arriben a bon port les converses que s'estan mantenint des de l'Ajuntament tant amb l'organització d'aquest esdeveniment com amb el Consell Superior d'Esports del Govern de l'Estat.

Recentment, l'alcalde, Jorge Rodríguez, i el regidor d'esports, Pepe Pla, es reunien a Ontinyent amb el President de la Federació Espanyola de Triatló i de l'Associació Iberoamericana de Triatló, Jorge Hidalgo, i amb el President de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Rafael Redondo, una reunió que incloïa la visita a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal d'Ontinyent i a la qual es va parlar de 2013 o 2014 com a possibles dates per a la celebració de l'esdeveniment esportiu.

El regidor d'esports recordava que a la recent visita d'una delegació municipal ontinyentina al Consell Superior d'Esports ja es va parlar entre altres coses d'aquest assumpte amb la Directora General d'Infraestructures Esportives, Matilde García, i al Subdirector General de la mateixa àrea, Alfonso Luengo, “que es van mostrar predispostos i receptius de cara a les peticions que els vam fer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.