Més esport

Els ciclistes del Ripollès faran una protesta

Ciclisme. Diumenge que ve els clubs d'Osona i el Ripollès faran una marxa lenta per reivindicar la circulació per la C-17

El Club Ciclista Ripoll i la Unió Ciclista Campdevànol són dos dels 20 clubs del Ripollès, Osona i la Garrotxa que diumenge que ve tenen previst fer una marxa lenta per la C-17 que sortirà de Borgonyà a les deu del matí i que anirà fins a la rotonda d'entrada de Ripoll; per tornar a fer el mateix trajecte a la inversa. El motiu de la protesta és que des que es va inaugurar el tram desdoblat fins a Ripoll, a final de juny, els ciclistes no poden circular per un tram que era molt habitual en les sortides dels clubs tant del Ripollès, com d'Osona, com fins i tot de la Garrotxa; malgrat que la carretera disposa d'un voral prou ample i que vehicles lents (tractors, per exemple) sí que poden circular-hi. Ara per anar de Ripoll a Vic s'ha de fer una volta de més de 100 quilòmetres per la carretera de les Llosses i el Lluçanès.

La delegació de ciclisme, a favor

B.S.

El delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Girona, Francesc Moradell, va donar suport a la protesta i va lamentar que el buit de poder en la federació impedeixi mobilitzar més clubs. Moradell es va reunir dilluns amb el delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, per posar-lo al corrent de la situació i per demanar-li una reunió amb les màximes autoritats de trànsit aquesta mateixa setmana, per tal de trobar una solució per als ciclistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.