Més esport

Nadal es queda a mig fer i cau eliminat del Masters

Tennis. El manacorí va igualar la sortida explosiva de Tsonga, però va acabar sucumbint en el tercer set contra el francès, que passa a les semifinals

Rafa Nadal va sobreviure a la sortida explosiva de Jo-Wilfred Tsonga, però va acabar sucumbint en el tercer set a la potència del tennista francès, que en general va fer molts més mèrits per guanyar-se el passi a les semifinals del Masters. El resultat va ser de 7-6 (2), 4-6 i 6-3 després de dues hores i 42 minuts de joc. El manacorí no va tenir ni l'agressivitat, ni la solidesa amb el servei, ni la clarividència suficient en les restades per anar més enllà en la cita de mestres. El duel que havia de decidir el segon lloc del grup i la segona plaça de semifinalista va dibuixar un línia ascendent per al manacorí, que va patir un curtcircuit just en el tercer parcial. Nadal, una vegada més, va saber aferrar-se a la seva fortalesa mental per mantenir-se viu quan les estadístiques li eren més desfavorables, però aquest cop no n'hi va haver prou.

Nadal s'acomiada de la copa Masters després de l'ajustada victòria contra Mardy Fish i de la dolorosa derrota contra Roger Federer (amb un 6-0 inclòs). El seu últim repte abans de cloure la temporada serà la final de la copa Davis que Espanya jugarà contra l'Argentina a Sevilla, a principi de desembre.

Al ritme de Federer

L'aperitiu al plat fort de la jornada va ser la victòria de Roger Federer –la quinzena consecutiva en aquest tram final de la temporada– sobre Mardy Fish. El suís va certificar el lideratge del grup amb tres victòries.

Ferrer busca avui el primer lloc del grup

David Ferrer afrontarà l'última jornada de la fase de grups amb la tranquil·litat d'haver segellat la classificació per a les semifinals. Amb la consecució d'un set contra Tomas Berdych en té prou per assegurar-se el primer lloc del grup. Si Ferrer passa com a primer s'enfrontarà amb Nadal, sinó, contra Federer. La jornada començarà amb el duel entre Novak Djokovic i Janko Tipsarevic. El número u mundial hauria de superar el seu compatriota en dos sets per no deixar la seva classificació en funció del resultat del Ferrer-Berdych.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.