Més esport

El futur del futsal passa per Ripoll

Futsal. La selecció catalana competirà amb una plantilla en què tots els integrants són debutants excepte Marc Paredes i hi ha fins a vuit jugadors juvenils

Saba nova en la convocatòria de la selecció catalana sub-21 de futsal, que disputarà des d'avui fins dissabte l'europeu sub-21. El campionat tindrà lloc al centre de tecnificació esportiva L'Avellaneda de Ripoll, i es jugarà amb un format de lligueta de tots contra tots, en què el campió serà l'equip més regular (en cas d'empat, primer es mirarà l'average individual i, si és necessari, el general). En aquest europeu hi participaran cinc seleccions: Bèlgica, República Txeca, França, Rússia i Catalunya.

En una clara aposta per potenciar els joves valors del futsal català, el seleccionador Juan Antonio Fernández ha confeccionat una convocatòria de tretze jugadors, dotze dels quals són debutants, i vuit són de categoria juvenil. “Afrontem aquest europeu molt motivats. Espero que la gent vingui a Ripoll a donar-nos suport”, afirma Fernández, que, a priori, veu les seleccions de Rússia i la República Txeca com a favorites, ja que presenten jugadors més experimentats.

La selecció catalana estarà formada per: Víctor López (Figueres), Aniel A. Choez i Alex Sarrosal (Leccio), Héctor Ferreiro, José Ángel Casado i Jordi Montserrat (Macfrin), Juan David Castro, Víctor Martínez, David Palazón i Adrián Español (Sant Andreu de la Barca), Mario Martínez i Adrià Flor (Sant Martí), i Marc Paredes (la Garriga). Catalunya descansa en la jornada inaugural d'avui, i debutarà demà contra Rússia en un duel que servirà per mesurar les aspiracions catalanes. L'entrada és gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.