Més esport

Josep Jufré no es rendeix

Ciclisme. L'Astana no renova la confiança amb el ciclista osonenc que si no rep una oferta s'haurà de retirar de l'alta competició

El ciclisme català possiblement es quedarà sense un dels seus representants en l'elit abans del previst. L'Astana no ha renovat el contracte a Josep Jufré, perquè ha decidit impulsar un projecte basat en corredors joves i del Kazakhstan, seu del conjunt ciclista en el qual el de Santa Eulàlia de Riuprimer ha militat en les dues últimes temporades. L'osonenc esperava que els kazakhs li perllonguessin la confiança un any més, però finalment l'equip tècnic no va valorar el seu esforç ni l'experiència que acumula. “M'han decebut. He fet un bon treball per a l'equip. Potser és una coincidència, però l'Astana ha signat bons resultats en proves en les quals he participat. Sempre em deien que tenia opcions per renovar, però no es van concretar mai”, explica el català.

Malgrat el cop moral, Jufré es resisteix a acceptar que ja ha fet l'última pedalada com a professional. Se sent amb energia. La setmana que ve, com cada any, agafarà la bicicleta per començar a entrenar-se, amb la diferència que enguany serà ell mateix qui se supervisi els entrenaments i no pas el preparador físic d'un equip. Espera que entre suada i suada li soni el mòbil i el seu representant li comuniqui una notícia que ara veu complicada, però no impossible. “M'he mentalitzat que potser ha estat l'última temporada, però encara tinc ganes de córrer”, assegura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.