Més esport

Almussafes entrega els premis als vencedors del XIII Obert d'Escacs

El consistori d'Almussafes acomiada el programa d'activitats juvenil de l'any 2011 amb la celebració de la tretzena edició del campionat d'escacs en les modalitats sub-12 i absoluta

Concloses les finals, durant la vesprada del passat 29 de desembre, el regidor de Joventut va entregar els premis als sis vencedors.

Un any més, el Centre d'Informació Juvenil ha sigut la seu triada per a disputar el XIII Obert d'Escacs, campionat d'estratègia celebrat durant els dies 28 i 29 de desembre, coincidint amb les vacacions nadalenques dels joves.

En aquesta ocasió, una vintena de joves jugadors van optar per demostrar la seua tècnica sobre el tauler d'escacs en les categories sub-12 i absoluta.

Disputades les partides finals, el regidor de Joventut, Carles Grancha, va entregar els trofeus de vencedors als tres primers classificats en les dos modalitats convocades. Alberto Sánchez, Carlos Alepuz i Pablo López van obtindre les tres primeres posicions en la sub-12 i Ximo Martínez, Vicente Pérez i Cèsar Díaz van aconseguir les tres primeres places en l'absoluta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.