Més esport

Disputa del duatló Banyeres 70.0 aquest diumenge

Es tracta d'un nou concepte en aquest tipus de proves que disposen de distància especial

Aquest diumenge 19 de febrer se celebra el duatló Banyeres 70.0, un nou concepte en aquest tipus de proves amb una distància especial. Inclós en el circuit NDS (No drafting series) i en un entorn privilegiat com són les serres dels voltants de Banyeres de Mariola, els dos centenars llargs de participants inscrits recorreran els 70 km totals d'aquesta competició.

Com a principals novetats respecte a duatlons anteriors, cal indicar que la sortida i meta estaran situades a la zona del parc de Vila Rosario, passeig de la Font del Cavaller, havent-se fixat l'inici de la prova a les 10 hores, mentre que el lliurament de trofeus s'anuncia cap a les 14 hores.

Les categories de la prova han quedat establertes per grups d'edat, a més d'una absoluta masculina i femenina. Quant als aspectes destacats del circuit, els corredors hauran de cobrir en carrera a peu el primer segment de la prova que comprén 2 voltes de 6 Km pel casc urbà i camins adjacents del parc natural de la serra Mariola. En el segon segment, dedicat al ciclisme, els participants recorreran en una única volta els 52 Km que discorren pels termes de Banyeres, Onil i Biar, incloent 2 ports i 2 portitxols. Finalment, el 3r segment de carrera a peu constarà d'una volta de 6 km de nou pel casc urbà i camins adjacents de la Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.