Més esport

Rubén Galvañ i Marta Fernández de Castro guanyen el duatló Banyeres

Es van adjudicar el triomf en el Duatló Banyeres 70.0 disputat durant el matí de diumenge pels termes municipals de Banyeres de Mariola, Onil i Biar

Rubén Galvañ i Marta Fernández de Castro es van adjudicar el triomf en el Duatló Banyeres 70.0 disputat durant el matí de diumenge pels termes municipals de Banyeres de Mariola, Onil i Biar, aquests dos últims en la prova corresponent al segment de ciclisme.

A la primera cita del circuit valencià del NDS (No Drafting Series) es van inscriure un total de 231 esportistes entre els que figuraven 15 duatletes femenines. Només donar-se l'eixida al parc de Vila Rosario, el recordman valencià de marató i mitja marató, el banyerenc Francisco Ribera “Paquito”, prenia la capçalera de la cursa aplegant molt destacat a la primera transició per emprendre el segment amb bicicleta, veient-se superat pel guanyador en obtenir un millor registre en les escalades als ports del Canalís, a Onil, i Biar. Galvañ, del Club Il·licità Triatló, va resultar victoriós gràcies a un segment ciclista espectacular sent el seu temps final de 2 hores, 47 minuts i 40 segons. Per la seua part, Iván Tejero va ser segon i Roberto Castellón, tercer, mentre que “Paquito” va finalitzar en la 5ª posició convertint-se en el gran animador de la carrera. Quant a d'altres locals destacats, cal nomenar a Xavier Ferrero, 43 en la classificació general, i Antonio Fuentes, 100.

En fèmines, Marta Fernández de Castro, del Tri Side València, no va tindre pràcticament cap problema per emportar-se el triomf amb claredat. La vencedora va ser la més regular en tots els segments de la prova, i de fet, va ser la més ràpida amb la bicicleta al marcar el segon millor temps en les dues carreres a peu. Maxine McKinnon va ocupar el segon lloc del podi després de realitzar una gran carrera en la qual només es va veure superada per Fernández de Castro. Krisztina Flora Molnar, del Club Triatló Stadio White, va ser tercera.

Al remat, primera prova de la temporada del circuit NDS i un nou èxit d'organització per al Club de Triatló Banyeres que ja es consolida com un del punters de l'especialitat en aquesta autonomia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.