Més esport

El campionat de Catalunya de clubs, demà a Salt

Gimnàstica artística. El Club Gimnàstic Salt n'és l'organitzador i un dels favorits a guanyar el títol

El Club Gimnàstic Salt serà l'escenari, demà a la tarda, del campionat de Catalunya de clubs de gimnàstica artística, en el qual prendran part 85 gimnastes en les categories de base, aleví i Open (absoluta), amb la disputa de la copa d'Espanya també per la categoria més alta –la base inclou els nivells de l'1 al 4; l'aleví, el 6 o menors, i l'Open, la 10, si bé també acceptarà els superiors al 7–, en la qual Clàudia Vilà prendrà part però només en paral·leles. I és que la gimnasta de Sant Martí Vell encara arrossega la lesió que li va impedir participar en el preolímpic i que li va reduir molt les possibilitats de ser a Londres aquest estiu tant individualment com amb l'equip estatal.

Possibilitats

La competició suposa una bona oportunitat d'augmentar el nombre de títols per al club saltenc, que fa dos anys va guanyar les tres categories i que l'any passat va ser segon en base i aleví, i campió en l'Open. La responsable del CG Salt, Montse Hugas, reconeix que hi ha molts equips i molta competència, si bé accepta que les saltenques tenen possibilitats de tornar a repetir el triplet de fa dos anys. Per al títol en Open, les saltenques tindran la competència del Gràcia, Osona i Llenas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.