Més esport

Nadal i Murray pugnen per a la final de Miami

Tennis. Es veuran les cares en les semifinals després d'eliminar Tsonga i Tipsarevic

Rafa Nadal i Andy Murray es veuran les cares en les semifinals del Masters 1000 de Miami després de cedir els seus primers sets en els quarts de final, contra Jo-Wilfred Tsonga (6-2, 5-7 i 6-4) i Janko Tipsarevic (4-6, 6-3 i 6-4), respectivament. Nadal va posar la directa, va trencar el servei del rival tot just començar i va resoldre en 40 minuts el set inicial. El segon set semblava anar per la mateixa via, però Tsonga va desplegar tot el seu arsenal en el tram final per capgirar la dinàmica i forçar un tercer parcial. Aquest set va ser el més anivellat des de l'inici, però ni els set serveis directes del francès van ser suficients per impedir la seva setena derrota contra el manacorí.

Murray encara va tenir més dificultats i va haver de remuntar un set en contra per poder plantar-se a les semifinals. El tennista escocès ja va guanyar aquest torneig el 2009 després de superar Djokovic en la final. Nadal, en canvi, no l'ha pogut guanyar mai, tot i haver disputat les finals del 2005, el 2008 i el 2011. En els duels entre tots dos jugadors domina el manacorí, per 13-5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.