Més esport

El trofeu Universitat conclou al trinquet Pelayo

Soro III i Dani jugaran pel títol contra Álvaro, Jesús i Tomás II

El VII Trofeu Universitat de València, un dels tornejos de major prestigi dels disputats amb un format reduït de partides, conclourà demà en la seu permanent del trinquet Pelayo. Els aspirants al títol són Soro III i Dani així com Álvaro, Jesús i Tomás II. La partida començarà a les 17,30 hores i serà retransmesa el diumenge en diferit pel segon canal de la televisió autonòmica.

La partida es preveu molt igualada i sense pronòstic clar ja que els dos equips han oferit un gran nivell en les semifinals prèvies. Soro III i Dani van ser els primers a assolir la passada a la final després de derrotar en la seua eliminatòria a León, Félix i Hèctor per 60-55. Per la seua banda, Álvaro, Jesús y Tomás II van superar en la segona semifinal a Fageca, Javi i Santi pel tempteig de 60-50.

En altre ordre de coses, Álvaro, Salva i Herrera, campions del Circuit Bancaixa representant a Dénia, han estat homenatjats en l'ajuntament d'aquesta localitat de la Marina. Després de la recepció els pilotaris han obsequiat l'alcaldessa amb una samarreta del Circuit Bancaixa signada per ells. I la primera edil ha correspost amb el lliurament d'una metopa amb l'escut de la ciutat. Els pilotaris també han tingut el privilegi de signar en el Llibre d'Honor de Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.