Més esport

El Puig acull el trofeu de Frontó de la Diputació

Es tracta de la partida que decideix el títol aquest diumenge, i que enfrontarà Álvaro i Jesús contra Puchol II i Montesa

La gran final del VII Trofeu Diputació de València de frontó s'ha presentat en la seu de l'entitat provincial. Un títol que ha estat considerat com el torneig més prestigiós de les tres parets al contar amb professionals consagrats.

La cita decidirà el campió aquest diumenge a les 12 hores al Puig amb la partida que enfrontarà a Álvaro i Jesús (Vistabella del Maestrat) contra Puchol II i Montesa (Vinalesa).

Els experts en pilota han augurat una partida molt equilibrada i emocionant, amb quatre grans figures d'este esport i Fredi ha agraït el suport de la Diputació a la pilota, al mateix temps que ha destacat la importància que té Puig per a aquest campionat. “És una localitat que no para de millorar la seua instal·lació, i no podem deixar d'oferir allí la final”.

El directiu de Val Net ha sigut preguntat també pel creixement esportiu de Puchol II, de només 21 anys, al que ha contestat que “va a més, però ara li falta guanyar amb companys de menor entitat. En el futur, podria ser el número u, això és una cosa que tenen clar els aficionats”.

Per la seua banda, José Miguel Tolosa, amfitrió de la final, ha convidat a tots els aficionats a acudir a la cita, al mateix temps que ha agraït el “bon treball” de la Diputació i Val Net, que permeten que este campionat vaja endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.