Més esport

Nadal no juga a Abu Dhabi per un virus estomacal

Tennis. El manacorí havia de reaparèixer després de sis mesos de baixa pels problemes als genolls, però ho ajorna fins al torneig de Doha

Rafa Nadal ha ajornat una mica més el seu retorn a les pistes de joc. Aquest cop ha estat un virus estomacal el que ha impossibilitat la seva reaparició en el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi, tal com estava previst des de feia setmanes. El manacorí ho va anunciar ell mateix en el seu compte de Twitter: “Em sap molt greu no poder competir aquest any a Abu Dhabi. Tot estava preparat i tinc moltes ganes de tornar a la competició, però els metges m'han prohibit jugar a Abu Dhabi per una infecció estomacal que m'ha provocat febre.” El retorn del número quatre mundial serà en el torneig de Doha (Qatar), que s'iniciarà el 31 de desembre.

Robredo, a Austràlia

D'altra banda, Tommy Robredo va marxar ahir cap a Austràlia per iniciar la temporada i començar el llarg camí per tornar a millorar posicions en el rànquing mundial. El garrotxí s'estrenarà en el torneig de Brisbane –a partir del dia 30 de desembre–, després disputarà el de Sidney, el 7 de gener, i finalment participarà en el primer Grand Slam de la temporada, l'obert d'Austràlia, a partir del 14 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.