ATLETISME

SUPERGRAN PREMI D'ATENES

Morató fa marca de la temporada

La bagenca encara no ha aconseguit la mínima A per poder competir als mundials de Berlín

La bagenca Rosa Morató (València) va aconseguir ahir en el Supergran Premi d'Atenes la seva millor marca de la temporada en els 3.000 m obstacles (9:46.19), però no va poder assolir la mínima A (9:40.00) per competir en el mundial de Berlín. De moment, té la mínima B (9:48.00) i encara li servirien els 9:35.91 del curs passat. La prova va estar marcada pel selectiu ritme que va imposar la recordista mundial Gulnara Galkina des del mateix tret de sortida. Cap de les seves rivals no va gosar seguir-la, i la russa va anar devorant metres fins a acabar en 9:17.86, lluny del seu rècord mundial (8:58.81). Morató va cedir terreny en les últimes voltes i no va poder acabar per sota dels 9:40. Tampoc li van anar gaire bé les coses al blaugrana Jackson Quiñónez, que no va passar del setè lloc en els 110 m tanques amb uns discrets 13.72.

Campbell, a Barcelona.

La velocista jamaicana Veronica Campbell, que ahir es va confirmar que tornaria a competir en el míting de Barcelona, es va imposar en els 100 m amb un gran registre de 10.96. Amb tot, la caribenya va acabar amb molèsties musculars als isquiotibials de la cama dreta. També a Atenes, la cubana Yargelis Savigne va fer la millor marca mundial de l'any en triple salt (15,00 m).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.