Més esport

Primeres medalles d'or, per al Blanes i el Tona

Patinatge artístic. L'equip selvatà assoleix el quart triomf consecutiu en el campionat de Catalunya de Grups Petits. El Tona, campió en Grups Juvenils

La primera jornada del campionat de Catalunya de grups de xou, que té lloc al Pavelló de Fontajau de Girona, va transcórrer sense gaires sorpreses. Les dues categories disputades, la de Grups Juvenils i la de Grups Petits, van tenir com a campions els mateixos equips que en l'última edició.

El PA Blanes es va imposar en els Grups Petits i ja acumula quatre victòries consecutives en aquesta categoria. El club selvatà va interpretar la coreografia Fes-me riure, amb la qual fa quinze dies ja va guanyar el campionat territorial gironí. El Sant Celoni va repetir el segon lloc de l'any passat, amb Jardí de fils no cosits, de paraules sense dir, i l'únic canvi en el podi va ser la tercera posició, que va ser per al Vilanova, amb És massa dur dir-te adéu.

Les dues primeres posicions tampoc no van variar en la categoria de Grups Juvenils. El CPA Tona va revalidar el títol amb Camí d'esperança, seguit del Reus Deportiu, que va interpretar Hipnòtic. El podi el va completar el Vilanova, amb Count down. Aquest club és l'únic que, de moment, s'ha penjat dues medalles.

Avui es disputarà la segona i última jornada del campionat de Catalunya, amb els Grups Grans i els Quartets. El CPA Olot i el Reus Deportiu són els respectius favorits d'aquestes categories. L'edició d'aquest any ha tingut més participació que mai, cosa que posa de manifest l'arrelament d'aquesta modalitat a Catalunya. En total, hauran competit a Girona 57 grups i gairebé 700 patinadores.

La resposta del públic també ha estat molt bona, amb més de 4.000 entrades venudes per veure el campionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.