Més esport

Francesc Guerra s'endú l'Open BMW

Ciclisme. L'última cita del circuit, ahir a les Planes, va tenir 400 participants entre les curses de BTT i les de córrer

Les Planes d'Hostoles va acollir ahir la tercera i última prova de l'Open BMW de BTT, que també era campionat de Catalunya universitari, després de les que s'havien disputat a Quart i Aiguaviva.

Les curses es van dur a terme en dos circuits d'autèntica BTT, un de 30 per als elit i un de 20 per a la resta i que també era per als participants de la cursa a peu. Francesc Guerra (Scott) i Francesc Freixer (Bicis Esteve) van mantenir una constant lluita en la primera posició, i Guerra va poder endur-se el gat a l'aigua i apuntar-se el títol. Freixer i Ramon Lozano (Trafach Bikes) van completar el podi masculí, mentre que el cadet Guillem Cassú també va repetir la victòria del cap de setmana anterior –Guerra havia guanyat a Aiguaviva amb molta autoritat– i també va ser proclamat campió de la seva categoria. En categoria femenina Judith Sánchez (Tomas Belles) va guanyar la cursa i les guanyadores de l'Open són la cadet Esther Villaret (Inverse) i l'elit Aleksandra Nezgovorova (Trujillo). La resta de guanyadors van ser: Sub 23: Jordi Collell (Farners) en sub-23, Cristian Collados (Bicis Esteve) en màster 30, Marc Avellan (CC Amunt) en júnior, Ricart Calmet (Tomas Belles) en veterà 40 i Florenci Lopez (CE Bike Girona) en 50.

Open Trail i universitaris

el 9

Un dels secrets de l'èxit de participació de l'Open és la possibilitat de fer el circuit curt a peu i gaudir dels corriols per on passen abans les BTT; en la competició Open Tradeinn. Els podis els van ocupar Òscar Carrasco, Adrià Canimas i Adrian Rodriguez en la categoria masculina i Paloma Lobera, Anna Viñolas i Adriana Grosu en la femenina. Pel que fa el campionat universitari de BTT, el podi masculí és pel guanyador de l'Open Francesc Guerra (UPC), Marc Donadeu (UPF) i Joan Canaleta (UdG) mentre que Núria Sitja (UdG) és la campiona de Catalunya universitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.