Més esport

La Romànic Extrem triomfa en el debut

Curses de muntanya. La primera marató i mitja marató a la Vall de Bianya, amb 500 participants

La Vall de Bianya va ser l'escenari de la primera edició de la marató i la mitja marató Romànic Extrem, que va registrar 500 participants en les dues distàncies, el màxim que oferia l'organització de la prova.

Gerard Morales va ser el guanyador de la marató, que tenia un desnivell acumulat de 2.000 metres, i l'únic capaç de baixar de les quatre hores en un recorregut exigent pel seu desnivell i per l'estat de la muntanya després de la pluja dels últims dies. Roger Viñas (Esportiu Ripoll) va ser segon i David Coma, tercer. Els Matxacuca Diego Arroyo i Jordi López van ser quart i cinquè. Cristina Bes (CE Esquí Girona Esports Nabes) va guanyar en categoria femenina amb 4h35 i va ser divuitena en la general. Olga Manko (Matxacuca) i Anna Viñolas (CN Bannyoles) van completar el podi femení. Pel que fa la mitja marató, que tenia un desnivell de 1.200 metres, va tenir en Joel Barcons el més ràpid, seguit de Panxi Badia i Jordi Barrancos (Olot). En la categoria femenina, el podi va estar format per Fernanda Maciel (The North Face), Marian Saló i Judit Riera (Pescallunes).

L'organització es va mostrar molt satisfeta per la resposta del públic i l'acceptació de la cursa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.