Més esport

Fidalgo i Càtedra, campions

Duatló. La lligueta Terra de Segadors, que ha constat de cinc proves, s'acaba amb l'últim recorregut per les Mines d'Osor

Aníbal Fidalgo i Mariona Càtedra van ser els guanyadors finals de la lligueta de duatlons Terra de Segadors, que es va acabar diumenge passat amb una prova a les Mines d'Osor. Aquest circuit s'ha disputat exclusivament en terres gironines.

Com que és de caràcter popular, la competició donava l'oportunitat de competir en parelles, masculines, femenines o mixtes. Els guanyadors en aquestes categories van ser Francesc Espinar-Feliciano Talavera; Mariona Terrades-Sumpsi Romeu, i Joan Roura-Núria Roqueta, respectivament.

Terra de Segadors es va planificar amb l'objectiu d'aplegar en un mateix circuit les duatlons ja existents dels municipis de Sils, Santa Coloma de Farners i Campllong, incloent-hi les novetats de Bescanó i de Calonge. A més, com a prova de clausura de la lligueta s'hi va incloure la duatló de les Mines d'Osor, que es va dur a terme aquest diumenge passat. Els guanyadors d'aquesta última prova van ser Francesc Freixer i Mariona Càtedra en les categories individuals. Pel que fa a la competició per parelles, els guanyadors van ser Francesc Espinar-Feliciano Talavera i Joan Roura-Núria Roqueta –també campions de la lligueta–, amb l'absència de parelles femenines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.