Més esport

Fidalgo i Càtedra, campions

Duatló. La lligueta Terra de Segadors, que ha constat de cinc proves, s'acaba amb l'últim recorregut per les Mines d'Osor

Aníbal Fidalgo i Mariona Càtedra van ser els guanyadors finals de la lligueta de duatlons Terra de Segadors, que es va acabar diumenge passat amb una prova a les Mines d'Osor. Aquest circuit s'ha disputat exclusivament en terres gironines.

Com que és de caràcter popular, la competició donava l'oportunitat de competir en parelles, masculines, femenines o mixtes. Els guanyadors en aquestes categories van ser Francesc Espinar-Feliciano Talavera; Mariona Terrades-Sumpsi Romeu, i Joan Roura-Núria Roqueta, respectivament.

Terra de Segadors es va planificar amb l'objectiu d'aplegar en un mateix circuit les duatlons ja existents dels municipis de Sils, Santa Coloma de Farners i Campllong, incloent-hi les novetats de Bescanó i de Calonge. A més, com a prova de clausura de la lligueta s'hi va incloure la duatló de les Mines d'Osor, que es va dur a terme aquest diumenge passat. Els guanyadors d'aquesta última prova van ser Francesc Freixer i Mariona Càtedra en les categories individuals. Pel que fa a la competició per parelles, els guanyadors van ser Francesc Espinar-Feliciano Talavera i Joan Roura-Núria Roqueta –també campions de la lligueta–, amb l'absència de parelles femenines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona