La USAP organitza per primera vegada una jornada Beach Rugby

La Usap aprofita la temporada d'estiu i la important presència de turistes a la costa del Rosselló per fer la seva promoció. Aquest dimecres 5 d'agost a partir de les 10.00 h i fins a les 19.00 h, a la platja de Canet, el club de rugbi rossellonès organitza la seva primera jornada Beach Rugby. Al llarg de la jornada nombroses animacions seran proposades al públic tant per als més petits com per als més grans: activitats d'iniciació per als nens (en forma de recorreguts i de trobades), animacions tècniques i un concurs de precisió per al gran públic, un joc concurs, etc. També es faran partits d'exhibició (amb l'equip femení de Toluges, que ara passa a ser l'equip femení de la USAP), i altres seccions del club com ara les joves promeses o els veterans de la USAP.

L'objectiu de l'esdeveniment és de promoure la pràctica del rugbi segons un procediment diferent a l'habitual, el del Beach Rugby o rugbi de platja, que es defineix com una pràctica més lúdica i més accessible, amb regles de joc simplificades i accions de joc més espectaculars.

La presència dels jugadors de la USAP, recents vencedors del planxot, l'Escut de Brennus, i l'animació de les Flames, Pom-Pom Girls oficials del club, són els altres punts forts de la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.