HANDBOL

L'Amposta ja té els partits lligats

Jugarà la lliga dels Pirineus a Frontinhan i organitzarà la copa Tarragona el 26 i el 27 de setembre

L'Amposta femení jugarà avui un partit d'entrenament a la pista del Sagunt, conjunt de la divisió d'honor, i ja té tota la pretemporada definida, amb una cita internacional a França amb la disputa de la lliga dels Pirineus, que es jugarà a Frontinhan, població del Llenguadoc Rosselló. El conjunt del Montsià se les haurà amb el Bolhargues, el Jacou i la selecció catalana. L'Amposta hi ha accedit com a campió de la copa Catalana.

El dia 12, el conjunt d'Ivan Dragic jugarà un triangular amb el Saragossa i el Lleida. El dia 19 s'enfrontarà a l'Elx a València en un torneig de matí i tarda en què el València i el Castelló disputaran l'altra semifinal.

Finalment, el 26 i el 27 l'Amposta defensarà el títol de la copa Tarragona davant de la resta de conjunts sènior femení de la demarcació. L'equip del Montsià va ser el guanyador de la primera edició a Ascó i ara se les haurà amb aquest conjunt, el Tortosa i el Tarragona.

L'Amposta manté el bloc del curs passat amb l'absència destacada de Núria Gràcia, que jugarà a divisió d'honor a Lleó. La gran novetat serà el tècnic croat Ivan Dragic, que agafa el relleu de Marc Fornós. L'equip començarà la lliga el 3 d'octubre a Molins de Rei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.