TENNIS

Robredo perd i Nadal passa als quarts a Pequín

El manacorí pateix contra Blake (7-5, 6-7 i 6-3), i l'olotí no pot fer res contra Soderling (6-3 i 6-3)

L'olotí Tommy Robredo no es va poder classificar per als quarts de final de l'obert de la Xina en caure contra el suec Robin Soderling –sisè favorit–, i tot un especialista en pista dura. Robredo va perdre per un doble 6-3 en una hora i vint minuts. Soderling es va mostrar molt encertat en el seu servei i no va deixar que l'olotí tingués cap pilota de trencament. Per contra, Robredo no va poder evitar un únic trencament en el primer set, i dos més en el segon, que van decidir l'enfrontament. El primer favorit, Rafael Nadal, va aconseguir la classificació per als quarts en derrotar amb dificultats el nord-americà James Blake 7-5, 6-7 (4) i 6-3, en gairebé dues hores i mitja. El seu rival serà el rus Marat Safin que va derrotar el xilè Fernando González 6-3 i 6-4. En l'altre partit de la jornada, el croat Ivan Ljubicic es va desfer 7-6 (6), 4-6 i 6-4 del polonès Lukasz Kubot.

En la categoria femenina, la segona cap de sèrie, la nord-americana Serena Williams, va quedar eliminada en perdre 6-4, 3-6, 7-6 (5) contra la russa Nadia Petrova, la tretzena favorita.

En el torneig de Tòquio el francès Gilles Simon (3), va perdre, mentre que el txec Tomas Berdych (5) i l'australià Leyton Hewitt (8) van passar a quarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.