ATLETISME

XXV MITJA MARATÓ DEL BAIX PENEDÈS

Muñoz s'imposa amb claredat

El veterà atleta li va treure més de 3 minuts al segon

El veterà atleta del Zenit Olimpo Juan Ramon Muñoz va ser ahir el vencedor de la XXV Mitja Marató del Baix Penedès amb un temps d'1h11:12. Muñoz va guanyar amb molt claredat els altres rivals i va treure més de 3 minuts a Javier Jaimes (Independent), que ser el segon classificat amb 1h14:37. El podi, el va completar Jorge de Andrés (CA Montblanc), amb 1h15:52. El recorregut va sortir de la carretera de Valls del Vendrell i va passar per Santa Oliva, Banyeres, Santa Oliva i la rambla del Vendrell. Muñoz succeeix en el palmarès de la prova al marroquí Mohseen El-Haddad, que va completar el recorregut amb un registre d'1h13:03.La prova estava limitada a la participació de 850 atletes per garantir-ne la qualitat. Cap dels cinc primers no es va endur els premis en metàl·lic que haurien lliurat els organitzadors perquè no van rebaixar el temps d'1h10.