ATLETISME

La llançadora Irache Quintanal fitxa pel València i deixa el Barça després d'una dècada

La llançadora reusenca Irache Quintanal, la gran capitana de l'equip d'atletisme femení del FC Barcelona, deixarà el club blaugrana després de més d'una dècada. Quintanal passarà a engrossir la nòmina catalana al València TiM, el millor club estatal en categoria femenina, i s'afegirà a Rosa Morató (3.000 m obstacles), Berta Castells (martell) i Beatriz Pascual (marxa). L'única baixa catalana en el club valencià és la de la saltadora de perxa Anna Pinero, que s'incorpora a l'AA Catalunya.

Quintanal ha fitxat pel València bàsicament per qüestions econòmiques. La recordista catalana de pes i disc no amaga, però, que en el canvi d'aires també hi han influït factors esportius: «El Barça ja fa uns quants anys que no participa en la lliga estatal i a mi és una competició que m'agrada especialment. El València ja fa temps que m'anava al darrere i ara tornaré a tenir l'oportunitat de competir en la lliga de divisió d'honor i també en la copa d'Europa.» Quintanal marxa agraïda a l'entitat blaugrana i no tanca la porta a una possible tornada en el futur. Després de dues temporades amb actuacions discretes, Quintanal, de 31 anys, confia que amb la marxa al València tornin els bons resultats, sobretot per la celebració del campionat d'Europa a Barcelona. Evidentment, un plus de motivació per a tots els atletes catalans.

Forcadell continua en l'ISS.

Si Irache Quintanal era tota una referència en el FC Barcelona, la internacional tortosina Laia Forcadell ho era i ho continuarà sent en les files de l'ISS l'Hospitalet. La triple campiona estatal de 400 m tanques va renovar la fitxa divendres passat amb el club riberenc, al qual va arribar ja fa també més de deu anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.