Les figures de la pilota valenciana es donen cita al trinquet de Guadassuar

Comença el VII Trofeu Mancomunitat de Municipis de La Ribera Alta, un dels tornejos de major prestigi pel que fa als trofeus de durada reduïda.

Com és norma des del seu origen, fa ara set anys, en el trofeu participaran els millors exponents del moment de l'àmbit professional de la modalitat d'escala i corda.

La primera partida, que també correspon a la primera semifinal, tindrà lloc a partir de les 18:30 hores de dimecres en la seu permanent del Nou Trinquet de Guadassuar. El cartell anuncia a Genovés II i Sarasol II que tindran en la contra a León, Félix i Herrera.

La segona eliminatòria es completarà dilluns que ve en el mateix recinte de Guadassuar i en este cas seran de la partida Miguel i Dani, que es mesuraran a Soro III, Tato i Tino.

El torneig conclourà el dimecres 4 de novembre amb la disputa de la final, que també començarà sobre les 18:30 hores. Totes les partides estaran precedides d'un encontre de juvenils que començarà sobre les 16:30 hores.

D'altra banda, Val Net recorda que divendres que ve conclourà en el trinquet de Genovés la XII Lliga Caixa Popular, competició orientada a l'àmbit de la promoció per la qual han passat la majoria de pilotaris que en l'actualitat gaudeixen de la condició de primeres figures de l'esport autòcton. En la present edició els aspirants al títol són els equips representatius d'Alcàsser i Llíria, açò és, Santi II, Víctor II i José així com Sergio II, Monrabal i Cristian.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici de la Lliga Femenina

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona