Més esport

Ibrahim Ezzaydouni i Bàrbara Ramon dominen Sant Hilari

Atletisme. Circuit Gironí de Cros. La majoria de les curses es van decidir en la primera volta al circuit

La trentena edició del Cros de Sant Hilari Sacalm, tercera prova del calendari del Circuit Gironí de Cros, es va disputar ahir amb una meteorologia molt diferent de la de l'edició de l'any passat. La boira, el fang i el fred van fer que el circuit estigués quasi impracticable i hi va haver absències destacades per la coincidència amb altres proves del calendari com el Cros d'Atapuerca (Nan Oliveras i Jonathan Romeo) o la Cursa per la Salut i la Convivència de Salt (els germans Jabir i Jouabir Makhfaoui). Tot i això, la participació va tornar a ser alta –no es va arribar a la xifra rècord dels 1.100 de la setmana anterior a Santa Coloma de Farners però sí que va ser bona– sobretot pel que fa als atletes de clubs de fora de la demarcació que vénen a competir en el circuit.

Totes les curses van tenir el denominador comú que es van decidir en la primera volta del circuit, moment en què va quedar establert l'ordre d'arribada dels atletes. En la categoria masculina, i sense els seus dos guanyadors anteriors (Nan Oliveras a Olot i Adel Mechaal a Santa Coloma de Farners) Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona) va dominar amb autoritat la prova i es va distanciar en més de 20 segons del segon classificat en els quatre quilòmetres de recorregut que tenia la prova. I en la cursa femenina, Bàrbara Ramon (Catalunya) es va retrobar amb la victòria després de perdre's la prova del cap de setmana passat i també va dominar la cursa des de la primera volta. L'osonenca Ester Guerrero va guanyar la banyolina Esther Guerrero en la lluita per al segon lloc, mentre que la també banyolina Marina Guerrero va ser vuitena i la segona millor júnior, al darrere d'Anna Quílez. En les curses juvenils i cadets, les victòries van ser per a atletes de fora de les comarques gironines. Clàudia Martínez i Paola Carmona, les dues del Ripollet, en les femenines i Marc Trasserra, del Torelló i Sergi Martín, també del Ripollet en les masculines. Aquest diumenge el circuit arriba a Girona en una prova puntuable per al circuit català i en què hi tornaran a participar la majoria de figures tot i la coincidència amb la prova internacional de Sòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.