Bàsquet

Torna Ricky Rubio

Bàsquet. El base del Masnou té previst reaparèixer a la NBA aquesta matinada contra els Mavericks

10 de març del 2012, pocs segons per acabar el matx en què els Wolves van perdre contra els Lakers (102-105) quan Ricky Rubio va rebre un cop al genoll involuntari de Kobe Bryant i es va trencar els lligaments encreuats del genoll. Avui, nou mesos després d'aquella fatídica nit, el base del Masnou pot tornar a portar la seva màgia a l'NBA.

El tècnic de la franquícia, Rick Adelman, va anunciar ahir que aquest matí miraran com es troba el jugador i té molts números per reaparèixer en el partit que els Wolves disputaran davant la seva afició contra els Mavericks. Serà una nit per començar a somiar en el geni català, el qual, fins al dia de la lesió, era l'ídol dels seus aficionats –és dels què més samarretes ven, tot i la lesió– i meravellava a l'NBA. Va tenir temps de disputar 41 partits, 31 dels quals com a titular, en què va acabar amb una mitjana de 10,6 punts i 8,2 assistències per matx. Els seus registres eren força millorables en tirs de camp, en què es va quedar en un pobre percentatge del 35,7%.

Aquesta matinada passada els Wolves han jugat contra els Hornets, però la franquícia ja havia anunciat que Ricky no hi seria. Mentre esperen la presència del base català, “l'All-Star” de l'equip, Kevin Love va dir ahir que “en aquesta franquícia, si hi ha algun jugador que mereix cobrar el sou, és Ricky”. Des que va arribar se'n va enamorar: “És un base de mentalitat passador, un tipus de jugador amb qui no havia jugat abans.” Els dos tenen bona relació dins i fora la pista, una societat què ofereix espectacle. La franquícia dels Wolves té un concepte del bàsquet molt europeu, amb jugadors com ara Kirilenko, Pekovic, Shved i el mateix Ricky Rubio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Dolça simfonia alemanya

BARCELONA
 

Peñarroya, el redreçador

BARCELONA
 
 

Chadi Riad deixa diners a la caixa

BARCELONA
 

El futbol és un luxe car?

 

La primera del Barça

BARCELONA
 
La millor temporada de la historia del Girona
Cristhian Stuani (7)

La llegenda ho havia de viure

Girona
 
Laura Ester
portera de la selecció espanyola de waterpolo

“M’agradaria jugar una temporada més”

sant cugat del vallès