L'apunt

L’APUNT

Xup-xup

El foc polític fa bullir l’escu­de­lla cata­lana a una tem­pe­ra­tura tan alta que el xef ho té difícil per sal­var el plat. Entre boi­cots i ame­na­ces, més d’un s’hi ha engan­xat els dits en el mar i mun­ta­nya de la política i la gas­tro­no­mia. El res­tau­rant de l’Ada Pare­llada ha patit un boi­cot per haver aco­llit un sopar soli­dari amb els pre­sos, i un cas sem­blant ha pas­sat a l’esta­bli­ment fami­liar de Toni Albà. Sorprèn, doncs, que un res­tau­rant de Girona –el Neptú– ofe­reixi una carta dedi­cada al procés. El pro­pi­e­tari diu que ho fa per màrque­ting, sense voler ofen­dre ningú i, de fet, la carta és tan eclèctica que uns i altres poden que­dar satis­fets amb els noms dels plats. Fins i tot en Martínez el Facha d’El Jue­ves, amb una truita espa­nyola ano­me­nada ¡Arriba España, coño!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia