L'apunt

L’APUNT

Tornarem a tenir la taula parada

El sommelier d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, donava ahir ànims als restauradors en una piulada a Twitter en la qual, amb un missatge en positiu, assenyalava la dificultat de trobar l’equilibri entre “l’ètica, la salut i l’economia”. Els ànims els feia extensiu al primer sector i recordava que tornaran a tenir la taula parada “per restaurar l’ànima”. Hi ha la vessant econòmica, els números que fan moure el món, però també hi ha la part immaterial, la que humanitza el negoci. Els bars i restaurants són cambrers, cuiners, noms i cognoms, que et serveixen, et paren taula i et restauren l’ànima. Amb aquesta segona sotragada de quinze dies per al sector, però, davant les alarmes en vermell, caldrà fer alguna cosa més que infondre coratge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia