L'apunt

L’APUNT

La ceba, de Figueres, sisplau

Excel·lent la cam­pa­nya Del mer­cat al plat que impulsa l’Ajun­ta­ment de Figue­res, i que por­tarà cui­ners locals al mer­cat set­ma­nal. Ho és perquè pro­mo­ci­ona el pro­ducte de pro­xi­mi­tat i perquè demos­tra in situ com uti­lit­zar-lo a la cuina. L’èxit d’aquesta cam­pa­nya, no obs­tant, dependrà del nivell de les pro­pos­tes gas­tronòmiques que els cui­ners posin sobre els fogons de la plaça de Cata­lu­nya. La ceba de Figue­res és, aquest pro­per dis­sabte, la pri­mera pro­ta­go­nista. Farà bé el cui­ner de torn d’apro­fun­dir en les seves qua­li­tats orga­nolèpti­ques –és dolça i de tex­tura tova– i de pro­po­sar plats fàcils i ràpids de pre­pa­rar, com una ama­nida de ceba escla­fada amb anxo­ves o qual­se­vol amb un bon sofre­git de ceba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia