Opinió

Marea alta

Parlem del temps

Hi ha gent que sempre parla del temps. Si fa fred, si fa calor, si plou o si neva. Quan van començar les emissions de TV3, fa 39 anys, es va donar una entitat pròpia a l’espai del temps, diferenciant-lo del model que havíem vist fins aleshores a l’única televisió que arribava a les antenes de casa. Així va ser com Alfred Rodríguez Picó, Tomàs Molina o Francesc Mauri van entrar a casa nostra. Des de l’espai del temps, a la tele, ens han ensenyat com es formen els núvols o els anticiclons; ens han ensenyat a estimar el país, el seu paisatge, el mar i les muntanyes. I hem pres consciència dels efectes del canvi climàtic.

En aquests anys, els homes (i dones) del temps ens han explicat com pujaven les temperatures... Hem vist nevades, temporals i pluges torrencials en directe. Aquest any, els viticultors han començat a collir deu dies abans que l’any passat. La vinya crema!

És el moment de parlar del temps. No de si plou o neva, sinó del que hem de fer abans del cop final en aquesta cursa irreversible.

Per cert! Ja tinc wifi... Ahir al migdia vaig rebre un sms de Movistar en què m’informaven que la meva avaria havia estat solucionada. M’han donat 48 hores per confirmar que tot funciona... I ara ho estic comprovant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia