L'apunt

L’APUNT

Cuina de barri a la granja Elena

Les 24 estrelles Michelín reconeixen la feina dels genis de la cuina i la bona reputació gastronòmica que s’ha guanyat Barcelona, però hi ha molt de talent més enllà de les estrelles. Fa uns dies em vaig entaular en aquesta granja, amb la qual comparteixo el nom i que s’ha de buscar amagada enmig dels blocs de pisos i supermercats del passeig de la Zona Franca. Les pissarres amb llistes d’entrepans i plats cuinats són el testimoni d’un local que s’ha fet un nom per anar a fer “esmorzars de forquilla”. Però era l’hora de dinar i la clientela, com l’avi que tenia reservada la taula per a ell sol, no paraven de felicitar el personal per ser un dels vuit establiments barcelonins reconeguts, no amb una estrella, si no amb un dels sols de la Guia Repsol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.