El lector escriu

Felicitats, Joan Roura i Fernàndez

Dins l’apartat dels premis Carles Rahola de comunicació local el premi al millor treball informatiu i divulgatiu de televisió va ser atorgat a Joan Roura i Fernàndez per Llibreria Geli. Conec en Joan des dels inicis de Televisió de Girona com a Kinema Grup, uns anys sense cap tipus de mitjans i treballant des d’un pis, ells varen ser qui em varen fer el vídeo de pendonista fa 35 anys. Els gironins, malgrat que no hi havia recursos, ens vam fer fans de Televisió de Girona per tota la gent que la feien possible, hi connectàvem cada dia.El premi que li ha estat concedit l’ha emès Televisió de Girona perquè puguem gaudir d’un fet tan important com perdre la llibreria Geli. S’hi pot veure com allò que tenia una vida gràcies a en Joan que es va tancar entre les quatre parets quan tot s’anava desmuntant a cops de martells i caient enmig de fustes desmuntades per operaris i personal. Hi surten curtes entrevistes de personalitats, advocats, amics, clients de Girona, que hi deixen els seus comentaris. Joan, em baixaren les llàgrimes, vaig néixer davant de la Geli pel costat de la Cort Reial, vaig conèixer la senyora Maria, el senyor Francisco i l’ànima, el recordat Pere Rodeja pare. De petita hi entrava, volia comprar un conte, eren dels cars, però vaig poder, i d’allà tinc el primer naixement. No pararia de parlar anècdotes viscudes, era la meva passera per anar a l’Argenteria. Em va encongir el cor veure com tot sortia embalat en un camió sense saber-ne la destinació. Allà vaig barrejar els sentiments de quan vam tancar nosaltres.

La llibreria Geli, Joan, no n’hi ha prou de dir que era aquí, sinó com era la llibreria Geli. Enhorabona als premis Carles Rahola per aquest reconeixement.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia