El lector escriu

Del bon blat, bon pa

Cada vegada són més els pobles que veuen com les seves fleques tradicionals van desapareixent. Les grans empreses i supermercats s’estan menjant els flequers locals. M’agradaria ajudar a donar visibilitat a totes aquelles associacions com el Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines que juntament amb l’IRTA han dut a terme el projecte Pa de Tramuntana i l’És Farina de Girona, que s’obté de blat de varietats antigues com pot ser el Florence Aurora i que es conrea a la província de Girona. Aprofito per convidar-vos a la fira del pa que tindrà lloc a Castelló d’Empúries el proper 11 de juny.

Castelló d’Empúries (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]