El lector escriu

Videojocs, verí per a la societat?

En la dècada dels 80 C. Everett Koop va realitzar rotundes acusacions creant prejudicis morals contra els videojocs, fet que ha anat arrasant la mentalitat de la societat. Els videojocs han evolucionat tenint, actualment, una complexitat tècnica. Ja no es veuen com una cosa pròpia de nens i adolescents “problemàtics”. De manera que acadèmics i professionals observen els videojocs com una font potencial per al desenvolupament o recuperació d’habilitats físiques i cognitives. Existeixen diversos videojocs que aporten coneixement cultural i històric. Per exemple, ens trobem amb la saga de Call of Duty, el títol World at War es narren els finals de la Segona Guerra Mundial, des del punt de vista de l’OTAN contra els nazis. També existeix la saga Assassin’s Creed on expliquen part de la història i de la política transportant-te tecnològicament a llocs com Egipte, l’antiga França o fins i tot a l’Anglaterra vikinga del segle IX.

Hem de trencar d’una vegada el clixé de que aquest fet significa tornar-te un inculte o antisocial. És més, si som prou intel·ligents podem usar-ho al nostre favor i aprendre molt d’aquestes tecnologies.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]