El lector escriu

Geometria

Després de l’aprovació de la llei d’amnistia, ara s’ha entrat en una nova etapa que cal analitzar i valorar per endreçar la nova situació i superar l’etapa del postprocés amb voluntat i intel·ligència per demostrar que és possible fer quadrar el cercle de les prioritats dels catalans. Ara és l’hora de la imaginació, de la geometria descriptiva, per fer avançar la Catalunya capdavantera i resoldre els problemes socials, econòmics, lingüístics i polítics que se’ns plantegen sense renunciar a res.

El primer que caldria plantejar és si volem una situació intel·ligent, enginyosa i pràctica o tornar a les urnes amb un resultat incert que dilueixi els somnis dels catalans de bona fe. Si els polítics pensessin primer pels ciutadans, el que farien seria intentar fer un viratge per tal d’arribar a una solució concurrent i pactar un document consensuat i transparent davant notari per garantir equitativament un programa, la presidència de la Generalitat i de la mesa del Parlament, respectant els percentatges dels vots de les eleccions del 12-M del PSC, més els de Junts, més els d’ERC, amb un total de 97 diputats que podria satisfer les expectaves per a Catalunya.

Arenys de Munt



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia