El lector escriu

Ciutadana enfadada i preocupada

Soc una ciutadana de l’Esquerra de l’Eixample i estic mot enfadada i preocupada per la gestió de les obres d’allargament de la línia 8 dels Ferrocarrils de la Generalitat. Tot i que crec que aquest allargament és necessari i celebro la seva construcció, les solucions que s’han trobat per portar-lo a terme em semblen del tot desproporcionades. S’ha escollit el parc Joan Miró com a centre logístic de les obres, que duraran uns cinc anys. Les tones de terra que s’extreguin del túnel de 4 km que s’està construint s’emmagatzemaran també al parc, on seran recollides cada dia per 200 o 300 camions. El resultat de tot això serà la tala de 118 arbres que tenen més de 40 anys i la pràctica inutilització de l’espai. Passaran molts anys abans que els nous arbres tornin a donar ombra! Quina barbaritat.

En aquest parc, ens hi trobem bé. Jo hi vaig sovint, i em distrec veient com gaudeixen els nens que juguen i s’ho passen d’allò més bé. És el nostre lloc d’esbarjo i una de les poques zones verdes que tenim a l’Esquerra de l’Eixample. De solucions, n’hi ha, i prego que es tinguin en compte i que no ens treguin el nostre parc.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia