El lector escriu

Els números canten, són faves comptades

Vistos els resultats de les eleccions al Parlament del 12-M, queda clar que, si hom vol un govern que governi amb una majoria estable, caldrà un acord entre el PSC i Junts, que sumen 77 diputats. Serà difícil i caldran renúncies. El referèndum pactat per la independència no podrà ésser immediat i caldrà treballar de valent perquè Catalunya, que és una nació, vegi reconegudes les seves especificitats.

Amb un govern aital, les relacions entre Catalunya i l’Estat podran millorar, tant l’economia productiva com els serveis socials, les PAO contra l’atur, l’habitatge protegit de lloguer mòdic, etc. També es podran agilitar inversions, l’ampliació de l’aeroport, acabar la ronda del Vallès de Mataró a Vilafranca del Penedès, i altres obres paralitzades fa temps.

Molts pensem que és hora de prioritzar les qüestions que afecten la vida de la gent i superar tanta discussió i desqualificació entre partits. Un govern del PSC i Junts podria ajudar a la recuperació del paper més noble de la política, servir la ciutadania i en especial les persones i les famílies que més ho necessiten.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia