El lector escriu

El que pugui fer que faci

Per enderrocar el govern, “cal ser agents actius”, “qui pugui fer que faci”. Ho va dir Aznar sense ruboritzar-se en mostrar la seva genuïna essència colpista. Per això el jutge Peinado està en allò que està amb una instrucció, com a mínim, inusual, desacreditant l’UCO i basat en denúncia falsa sobre uns fets jurídics que no se sostenen.

L’última extravagància sense sentit és la seva nova providència per lliurar a Vox i Manos Limpias el vídeo de Pedro Sánchez –es va acollir al dret a no declarar– com a testimoni a La Moncloa perquè, segons el jutge, es poden treure “conclusions d’aquest silenci”. En realitat, ho fa per erosionar sabent que el vídeo es filtrarà; filtració que ni perseguirà ni castigarà.

I com que, segons ell, es poden “extreure conclusions d’aquest silenci”, també la resta de mortals podem extreure conclusions del mutisme del mateix jutge, emmudit davant les opinions de molts juristes en veure indicis de presumpta prevaricació i clar allistament al vandalisme polític en el paper de salvapàtries togat.

Madrid



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia