El lector escriu

TV3 ja no és la meva

Xavier Grasset, periodista que fins fa poc ha dirigit un dels últims reductes de qualitat a TV3, en què la pausa i la reflexió encara hi eren presents, ha estat desplaçat amb la clàssica puntada de peu cap amunt. A un home que ha entrevistat intel·lectuals i escriptors de talla mundial, li fan presentar l’enèsim espai de xerrameca estúpida i banal a TV3.

Tot això, mentre els catalans tenim un enorme elefant al menjador en forma de model econòmic basat en el turisme no de masses, sinó en el turisme per saturació, que provoca l’efecte crida i la coartada de l’Estat perquè ens traslladi els excedents d’immigrants que no volen altres comunitats.

En canvi, TV3, en comptes de denunciar tot això, o crear un monogràfic per denunciar com centenars de milers d’usuaris de Renfe són tractats com bestiar, es dedica a desactivar el sentit crític de la gent amb programes a l’estil de perdigonada que consisteixen a parlar de tot sense que s’entengui res.

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia