El lector escriu

Tren a Tarragona

Hi ha una munió d’afectats per arribar en tren a Tarragona des de Barcelona que opta per no fer el transbordament en autobús a Sant Vicenç de Calders, i prefereixen que el mateix tren faci la volta per La Plana-Picamoixons i, un cop a Reus (48 km), arribar a la capital del Tarragonès.

De totes maneres no deixa de suposar fer una respectable giragonsa (48 km) que ens la podríem haver estalviat si no hagués estat llevada la línia del Tarragonès interior Roda de Barà / Bonastre - el Catllar - Reus (32 km). Per cert, el projecte del tren tramvia del Camp de Tarragona per part de la Generalitat no preveu recuperar el trajecte esmentat. Fora convenient recobrar-lo, així com fer un brancall ferreny des de l’Hospital Joan XXIII, on ha d’arribar el tren tramvia, fins a l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona.

Heus ací el fonament econòmic de l’itinerari a reconquerir: a Roda de Barà, camp, bestiar, eines per al bricolatge, maquinària, construcció, turisme; a Bonastre, camp, bestiar; a la Pobla de Montornès, camp, bestiar, teixits, fusta, construcció; a la Riera de Gaià, camp, bestiar, fàbriques de lones, formigons i d’alabastres, construcció; al Catllar, camp, bestiar; a la Secuita, camp, bestiar; a Perafort, camp, bestiar, refineries de petroli, formigons, plàstics; al Morell, camp, refineries de petroli, plàstics; a la Pobla de Mafumet, camp, refineria de petroli, química, plàstics, maquinària, metall.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia