El lector escriu

El repte a les aules

Soc estudiant de segon de batxillerat i crec que és bastant preocupant l’augment del nombre de persones que demanen ajuda per addiccions, no només entre els adults, sinó també entre els joves. Em sembla inquietant que el cànnabis sigui la droga que més demanda terapèutica genera entre els menors de 25 anys. Vivim en una societat en què substàncies com l’alcohol i el cànnabis són sovint normalitzades i trivialitzades, fet que fa que molts joves no en percebin els riscos reals fins que ja estan atrapats en un problema seriós.

El fet que cada vegada més gent demani ajuda és positiu, però també crec que cal més prevenció, sobretot a les escoles. Si des de joves ens eduquessin per conscienciar-nos dels perills de les addiccions, potser podríem evitar que molts arribessin a necessitar tractament. També és important entendre que l’addicció no és només una falta de voluntat, sinó una malaltia que pot afectar qualsevol, independentment de l’edat o situació social.

Viladecans (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia