El lector escriu

Feliços 108 anys, àvia Lola Sureda

Voldria, mitjançant aquest espai que ens cedeix El Punt Avui, felicitar una persona que la tenim molt a prop i que aquest 29 de setembre ha complert 108 anys; és la nostra estimada àvia Lola Sureda, veïna del nostre estimat Barri Vell. Ha fet poemes, ha escrit memòries, que els seus fills ja fa temps li varen recollir amb un llibre per a la família.

El més especial és que ha entrat i sortit de l’hospital i de Mutuam, però sempre torna a casa, on l’espera la seva filla, que no disposa de salut per cuidar-la; ella també va amb cadira, però sacrifica el que sigui perquè pugui gaudir de les seves flors i les seves coses. Li vaig fer arribar un ram de flors que cada any li fa la Mamen de Kentia i la sorpresa. M’ho va agrair fent-me un àudio, un fet impensable. Li ho vull agrair públicament, i felicitar perquè la gent sàpiga que a Girona també tenim gent gran i amb esforços de la família la tenen a casa, que és on vol estar. Mentre va poder sortia al carrer i saludava la gent. La fleca Sureda tenia renom i ella parlava amb clients i amb qui fos abans de marxar a l’eixample per comoditat. Àvia Lola, feliços 108 i fins l’any que ve, que si Déu vol arribarà el 109. Felicitats.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia