L'apunt

L’APUNT

Oliver i la cuina mediterrània

Jamie Oli­ver és aquell cui­ner anglès que va esde­ve­nir molt mediàtic al seu país i a mig món, amb un estil desen­fa­dat a la tele­visió de finals dels noranta que ràpida­ment va tras­pas­sar a lli­bres que es venen amb tira­des milionàries. A casa nos­tra se’l recorda, sobre­tot, per la polèmica que va pro­ta­go­nit­zar quan va posar xoriço a la pae­lla. Pecat mor­tal que encara és objecte de burla a vídeos humorístics que cor­ren per les xar­xes. Tot i els expe­ri­ments incom­pre­sos i fins i tot escan­da­lo­sos, Oli­ver es declara fan de la cuina medi­terrània, i el Grup 62 publica un lli­bre en català de recep­tes basa­des en cinc ingre­di­ents medi­ter­ra­nis. Supo­sem que el xoriço no hi és però, sigui com sigui, ben­vin­gut sigui un recep­tari que posa aquests pro­duc­tes al cen­tre del plat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.