L'apunt

L’APUNT

La Ruscalleda, ‘honoris causa’

La Uni­ver­si­tat de Bar­ce­lona ha inves­tit doc­tora hono­ris causa la cui­nera Carme Rusa­ca­lleda, la xef cata­lana que ha arri­bat a tenir set estre­lles Mic­he­lin. Rus­ca­lleda, des que va tan­car el Sant Pau de Sant Pol de Mar, no para de viat­jar pel país fent con­ferències, en grans esde­ve­ni­ments i en peti­tes esco­les, amb la mateixa passió sem­pre, fent peda­go­gia de la cuina medi­terrània i tra­di­ci­o­nal cata­lana i de pro­xi­mi­tat. Dilluns, en el seu dis­curs d’agraïment, va dema­nar al govern que cuina i nutrició siguin una assig­na­tura a primària i secundària, perquè els infants apren­guin el valor d’ali­men­tar-se d’una manera sana i salu­da­ble, una opció no fàcil en aquest món glo­ba­lit­zat. També perquè no dei­xin per­dre les carac­terísti­ques de la nos­tra cuina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.