Pascual adquireix Cafè Saula: s’afegeix al mercat del cafè prèmium
La marca de cafè catalana ha apostat per deixar a la mà de Pascual les seves instal·lacions industrials a Barcelona juntament amb el seu equip de 50 treballadors. Estimat director: Pascual va anunciar dilluns passat, 4 de novembre, l’adquisició de la marca Cafè Saula per a establir-se fermament en el sector català hostaler i, a més, així ampliar la seva varietat de cafès. El director general de Pascual assegura que amb aquesta sinergia aconseguiran continuar oferint productes de la màxima qualitat als consumidors, ja que les dues empreses tenen una característica en comú: l’excel·lència. Cafè Saula va néixer a la ciutat de Barcelona dels anys cinquanta amb el matrimoni Lluís Saula Pons i Maria Teresa Puig. Actualment té la seva seu principal a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). Els líders de l’empresa afirmen que la unió amb Pascual és una oportunitat de creixement sense, per descomptat, oblidar els valors que tant els han deixat triomfar: l’artesania, la qualitat i la passió pel cafè, així com l’escalf familiar, la proximitat amb el client i la innovació. En conclusió, aquesta estratègia donarà pas a la unió de dues forces que posaran en el mercat productes de cafè innovadors i d’excel·lent qualitat. L’essència de Cafè Saula es mantindrà amb el grup Pascual, ja que es conservarà la seva autonomia operativa dins de la companyia làctia.