Cafè per a tothom
Un dia qualsevol. Una cafeteria qualsevol. Un client qualsevol. Cafè sol. Amb sucre o sense. Blanc o morè. Amb sacarina o estèvia. Cafeïnat o descafeïnat. En tassa o en got. Curt o llarg. Americà. Colombià. Etíop. Ecofriendly. De màquina o soluble. Cigalons a la carta. Trifàsics, ídem. Tallat sense escuma. Tallat amb escuma estàndard. Tallat amb escuma friendly (en forma de cor). Empolvorat amb cacau o no. Amb galeteta de cortesia o no. Amb bombonet o no. Cafè amb llet de vaca (que es comenci a demanar la de cabra, d’ovella, de somera o de búfala és qüestió de temps). Amb llet sencera. O semi. O desnatada. Amb la llet cremant. O calenta. O temperada. O “del temps”. Amb lactosa o sense. Amb gluten o sense (ah!, que la llet no duu gluten? Tant és: per demanar que no quedi). Seguim. Amb llet de soja. O d’avena. O condensada...
En fi, hi poden afegir les possibles combinacions probabilístiques que vulguin i obtindran una llista més gran que totes les beneiteries juntes perpetrades per Vinícius i Froilán (el “nebodíssim” reial). Diversitat o calaix de sastre?