El lector escriu

Xurros, un senyor desdejuni!

Sense trencar la tradició del croissant –Déu em deslliuri d’aital pecat capital–, els gironins –en general–, cada vegada més, es decanten pels xurros. Particularment soc un enamorat confés dels xurros –i no em refereixo als meus escrits, que a vegades em surten amb aquest segell no gaire afalagador–. Però, tornem a agafar el xurro, ai, perdó, vull dir el fil conductor que m’ha aconsellat a presentar la comunicació. Aquesta especialitat gastronòmica, que a Madrid és desdejuni obligatori, acaba d’arrelar-se a la nostra estimada ciutat. Al costat mateix del recordat col·legi de La Salle, és a dir, en terreny poc més que sagrat, acaba d’aixecar portes una xurreria d’allò més modern, deliciós i sublim.

Puc prometre i prometo que en mi, en aquest ciutadà humil i atent al món de la gastronomia, a partir d’ara mateix han conquerit un client convençut i divulgador de les excel·lències del xurro! Si em permet el lector, em faig meva l’ordre del cuiner del gran Lluís XIV, el Rei Sol: “Les aristocrats à la cuisine” I és que no pot ser noble qui faci fàstics a aquest do de la rebosteria. I ho mantinc a capa i espasa! I consti que no bromejo! En absolut. El xurro amb xocolata o en un bol de llet i cafè, és un senyor desdejuni! Sí senyor!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]