Opinió

L'APUNT

Firatast

Aquests dies hem gaudit d'un període de bon temps; és el que s'esdevé cap a la diada de Sant Martí, una tongada de bonança a la tardor. Aquest ha estat un cap de setmana sensacional, per la temperatura i pels colors de la tardor però també per les olors i els gustos de Firatast, una mostra que va nàixer a Girona fa setze anys, s'ha exportat arreu i s'ha mantingut viva, perquè s'ha anat transformant i ha incorporat novetats des de la seva primera edició. Durant els quatre dies que s'ha allargat aquest any, s'ha convertit en un menjador comunitari i integrador, en el qual s'hi podien degustar les especialitats de trenta restaurants de les comarques gironines, i on també es podia descobrir la tradició i l'originalitat de les cuineres de Salt o de la cuina gitana. És bo que proliferin aquest tipus d'iniciatives i que vagin més enllà d'un estiuet de Sant Martí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.