Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Explicacions necessàries

1.

COM
és possible que Sandro Rosell sembli tan poc segur de les seves grans possibilitats comunicatives, com ha demostrat sempre en privat, i hagi decidit no fer declaracions públiques fins la setmana que ve després de més de tres mesos sense escoltar-li la veu més enllà de quatre declaracions mal comptades?

2.

NO
s'hauria de tancar la UEFA després que Pep Guardiola no estigués a la llista dels millors entrenadors segons aquests nefastos dirigents i, en canvi, al marge de Del Bosque i Mourinho hi siguin Quique Sánchez Flores, Bert van Marwijk i Louis van Gaal?

3.

PER QUÈ
no es fa com fan els japonesos, que tenen hora d'inici i també de final de les rodes de premsa com la de la del dia 21 anunciada del president Sandro Rosell? No és millor dues rodes de premsa al mes de dues hores que una cada quatre mesos de quatre hores (tal com anem...)?

4.

DIT
això, es molt agosarat afirmar que aquest és el millor moment de la història futbolística del Barça? Ningú no veu que superar aquest nivell és gairebé impossible? I que, després d'un viatge com el de Pamplona, s'arribi i es guanyi al Reyno de Navarra l'Osasuna (no ho oblidem: complicadíssim rival) per 0 a 3? No ho considereu tan al·lucinant com meritori?

5.

DE
la publicitat de Qatar Foundation, voleu dir que Unicef estarà d'acord a ajuntar el seu nom al d'aquesta fundació sense ànim de lucre? Ens podrien donar (dilluns) més dades sobre aquesta fundació per evitar dubtes que puguin sorgir?

6.

APLAUDIM
dempeus l'ingrés brutal econòmic per al club que significarà l'acord amb aquesta fundació? Si són certes les quantitats estem parlant d'un contracte que mereix genuflexió davant de qui l'hagi tancat. Impressionant de debò.

7.

CALIEN
les múltiples filtracions que van fer emprenyar, i de quina manera, Sandro Rosell que van començar en un diari (Sport) anunciant un possible patrocinador, van continuar en una ràdio amb el nom de la marca (Catalunya Ràdio) i van acabar en un altre diari amb la quantitat (Mundo Deportivo)? Això és repartiment generós o multifiltracions?

8.

PERDÓ
, amic Faus: Qatar... monarquia absolutista però flexible i tolerant? Estem segurs de la definició? Hi afegim també desenvolupament difícilment sostenible?

9.

COM
és que l'Estat espanyol s'ha convertit en un parc temàtic del dopatge? Com és possible que dos dels esportistes més imponents de la història espanyola com ara el ciclista Alberto Contador i l'atleta Marta Domínguez hagin estat víctimes d'aquesta xacra? És veritat, com informava el Público d'ahir, que tot va venir per una conversa telefònica punxada en què l'atleta de Palència va dir: «Ara no en tinc»?

10.

ALGÚ
de la nefasta Federació Espanyola de Futbol pot explicar-nos racionalment com són possibles les sancions descompensades del seu comitè de competició, com per exemple la d'Albelda (incomprensibles dos partits per haver enviat a pastar fang l'àrbitre) en comparació amb la de Sergio Ramos per la puntada de peu a Messi (només un miserable partit)? És normal tanta insensatesa?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.